

Artificial Intelligence Threat Reporting and Incident Response System

Agenda

1st Stakeholders and Industrial Workshop

Format: Online

Date: 22nd February 2023

Time: 11:00 - 13:20 CET







1st Stakeholders and Industrial Workshop | 22nd Feb. 2023

Timeslot	Presentation	Partner	
Opening Session			
Moderator: ICCS			
11:00 – 11:05 Duration: 5min	Welcome	Maria Tsirigoti (ICCS)	
11:05 – 11:15 Duration: 10 min	Project Overall Presentation	Gonçalo Cadete (INOV)	
11:15 -11:25 Duration: 10 min	IRIS Pilots	René Serral (UPC)	
IRIS Architecture Moderator: Susana González Zarzosa (ATOS)			
11:25 – 11: 40 Duration: 15 min	IRIS Architecture	Susana González Zarzosa (ATOS)	
11:40 – 12:00 Duration: 20 min	Enhanced MeliCERTes Ecosystem	Sofia Tsekeridou (INTRA) Dimitris Skias (INTRA)	
12:00 – 12:10 Duration: 10 min	Workflow – combination of CTI (Advanced Threat Intelligence Orchestrator) ATA modules (NightWatch, Risk-Based Response and Self-Recovery Module)	Stratos Magklaris (ICCS) Irene - Maria Tabakis (CLS)	
12:10 – 12:25 Duration: 15 min	CTI Module	Eleni Darra (CERTH) Aggelos Papoutsis (CERTH)	
12:25 – 12:45 Duration: 20 min	Data Protection and Accountability (DPA) module	João Rodrigues (INOV) Roland Kromes (TUD)	
Short Coffee Break (5' min)			
Round Table Discussion Moderator: Gonçalo Cadete (INOV)			
12:50 – 13:15 Duration: 25 min	Round table discussion "Threat Reporting and Incident Response – What IRIS has to offer?"	ALL	
Closing Session			
13:15 – 13:20 Duration: 5 min	Conclusions - Wrap up	Gonçalo Cadete (INOV)	



